Steiger kopen?

Wist je dat je een steiger heel eenvoudig online kunt kopen? Je hoeft dus niet de deur uit te gaan. Iets dat niet alleen veel tijd scheelt, maar ook nog eens veel geld. Steigers zijn online namelijk veel voordeliger. Voordat je een steiger online gaat kopen, raden wij je wel aan om op de volgende punten te letten.

 

Vergelijk de diverse webshops

Er zijn online diverse webshops die steigers aanbieden. Vergelijk de diverse webwinkels dan ook met elkaar. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de service, garantie, levertijd en betaalopties.

 

Ga de garantie na

Een klantvriendelijke webshop verkoopt steigers inclusief een lange garantie. Zo biedt Rolsteiger.net steigers aan waarbij je een garantie krijgt van 5 jaar en een levenslange garantie op de lasverbindingen. Als er dus onverhoopt een onderdeel kapot gaat aan de steiger, dan kun je altijd gebruikmaken van de garantie.

 

Check de betaalopties

Check ook welke betaalopties een webshop je biedt. Het is in ieder geval een vereiste dat je de steiger kunt betalen via iDeal of PayPal. Je bent er dan zeker van dat je de steiger op een veilige wijze kunt betalen.

 

De verzending

Als je een steiger in de webshop bestelt van Rolsteiger.net, dan wordt deze doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen bij je geleverd. Bovendien hoef je voor een bestelling van boven de 500 euro geen verzendkosten te betalen.

 

Profiteren van fijne aanbiedingen

Een groot pluspunt van steigers online kopen, is dat je heel vaak kunt profiteren van fijne aanbiedingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een steiger met een aanhanger te kopen voor een lagere prijs. Je bent dan direct klaar en kunt gelijk met je klus beginnen.